Sindikalna putovanja

Dragi naši putnici,

u prilogu ćete pronaći katalog s prijedlogom programa jednodnevnih izleta i višednevnih paket aranžmana koje smo pripremili za Vas.

Prije svega bih se još jednom željela zahvaliti na ukazanom povjerenju, izdvojenom vremenu i povratnim informacijama oko zadovoljstva realizacijom jednodnevnih izleta, te ostalih sindikalnih putovanja koja koja smo zajedno uspješno realizirali proteklih godina.

COVID-u usprkos i ovih smo proteklih izazovnih godina kroz realizirana putovanja, zadovoljni što Vas možemo obavijestiti da su VODICE Vašim odabirom i glasanjem, proglašene TOP DESTINACIJOM s odličnom ocjenom, pa ćemo na tragu toga nastaviti suradnju s FLOROM I MADEROM 3*, koja se nalazi u sklopu hotelskog kompleksa IMPERIAL, a ima ukupno 152 sobe, od čega 135 dvokrevetnih i 17 trokrevetnih soba, koje su kompletno obnovljene od svibnja 2019-te godine. Sve sobe imaju: flat TV, WIFI, telefon, radni stol sa stolicom, balkon i vlasititu kupaonicu s tušem (slike dostupne na letku ili na upit u agenciji).

Podsjećam da Vam je na raspolaganju i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, vanjski bazen, te posebni predviđeni prostor za zabavu na otvorenom. Svi obroci su i dalje u restoranu hotela Imperial 3* (odmah pokraj Flore i Madere), po principu bogatog švedskog stola s uključenim pićem uz sve obroke.
Za sve dodatne informacije, dostupna sam mailom ili telefonom, a svaka sugestija s Vaše strane je i više nego dobrodošla, kao i svaki put do sad.

Za kraj bih još samo kratko željela napomenuti da smo i mi dio projekta SAVE STAY IN CROATIA, što možete vidjeti i na službenoj stranici: https://www.safestayincroatia.hr/hr/pretrazivanje/trakostyan-tours. Držimo se svih preporuka i pridržavamo svih epidemioloških mjera jer nam je sigurnost i zdravlje naših djelatnika i putnika uvijek na prvom mjestu.

Više o tome detaljno, možete pogledati na sljedećem linku: https://www.safestayincroatia.hr/hr/protokoli/turisticki-vodici-agencije-i-informativni-centri/turisticke-agencije, a ono što bih izdvojila je sljedeće kod organiziranih izleta:

 1. dezinfekcija vozila (autobus, minibus, kombi) prije i nakon svakog izleta
 2. mjerenje tjelesne temperature vozača i vodiča prije polaska na izlet, uz vođenje evidencije
 3. nošenje zaštitne maske u vozilu – vozač, vodič i putnici (u slučaju predškolaca, samo vozači i vodiči, te odgajatelji)
 4. mjerenje tjelesne temperature gostima prije polaska na izlet
 5. osigurati spremnik s dezinfekcijskim sredstvom na ulazu u vozilu
 6. poštovanje sigurnosnih protokola prilikom posjeta nacionalnim parkovima, parkovima prirode, muzejima i ostalim ustanovama

DRŽIMO SE I SVIH PRAVILA ZA NAŠE VODIČE I ANIMATORE s kojima surađujemo (https://www.safestayincroatia.hr/hr/protokoli/turisticki-vodici-agencije-i-informativni-centri/turisticki-vodici)

 1. mjerenje tjelesne temperature prije vođenja, prije polaska na izlete, putovanja i dr.
 2. nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima (vozilu, brodu, muzeju…)
 3. dezinfekcija ruku i dezinfekcija radnih površina više puta dnevno
 4. nositi sa sobom dezinfekcijsko sredstvo
 5. fizička distanca između vodiča i gosta/korisnika
 6. vodiči se ne rukuju s gostima
 7. ograničen broj osoba u grupi u zatvorenim prostorima
 8. pridržavanje epidemioloških mjera na lokalitetima
 9. strogo poštivanje pravila ponašanja u zaštićenim područjima

U očekivanju nastavka suradnje i novih putovanja,
Vaš TRAKOSTYAN-TOURS team!