Katalozi

Poštovani ravnatelji, učitelji, nastavnici, roditelji i učenici,

zadovoljstvo nam je predstaviti naš katalog za sezonu 2021./2022. u koju ponovno ulazimo kao SPECIJALIST ZA ŠKOLSKA PUTOVANJA. Tim statusom se može pohvaliti još samo tridesetak turističkih agencija iz cijele Hrvatske. Status smo zaslužili edukacijama i seminarima koje je organizirala UHPA (naša krovna Udruga).

U katalogu koji je pred vama, pronaći ćete niz zanimljivih prijedloga učeničkih putovanja u Hrvatskoj, ali i u inozemstvo. Izbor predloženih putovanja temelji se na dugogodišnjem iskustvu u organizaciji izleta, uvažavanju povratnih informacija i spoznaja do koji se dolazi u svakodnevnoj realizaciji izletničkih programa.

Kvaliteta svih turističkih aranžmana osigurana je pažljivim pristupom izradi i organizaciji programa, te posebnoj brizi za sigurnost putnika i odabiru kvalitetnih i provjerenih poslovnih partnera, prilikom realizacije svakog ponuđenog programa. Prijevoz naših grupa je osiguran kvalitetnim turističkim autobusima sa profesionalnim i savjesnim vozačima, a svi naši putnici osigurani su i od posljedica nesretnog slučaja. Stručna vodstva prepuštamo kvalitetnim i licenciranim vodičima – voditeljima putovanja, a naš dugogodišnji nastup na turističkom tržištu rezultirao je uspješnom suradnjom s mnogobrojnim nositeljima turističke ponude u svim destinacijama diljem Lijepe naše.

Katalog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.