Katalozi

Poštovani putnici, ravnatelji, učitelji, profesori, roditelji i učenici,

zadovoljstvo nam je predstaviti naše kataloge s ponudom aktualnih putovanja.

Pripremili smo katalog za predškolce, katalog učeničkih putovanja, katalog putovanja za umirovljenike i katalog sindikalnih putovanja.

Stalnim edukacijama naših djelatnika i prisustvom na seminarima trudimo se biti u toku s novitetima na tržištu i opravdati status agencije koja radi programe po mjeri svakog putnika.

U katalozima pred vama, pronaći ćete niz zanimljivih prijedloga putovanja u Hrvatskoj, ali i u inozemstvo. Izbor predloženih putovanja temelji se na dugogodišnjem iskustvu u organizaciji izleta, uvažavanju povratnih informacija i spoznaja do kojih dolazimo u svakodnevnoj realizaciji izletničkih programa.

Kvaliteta naših turističkih aranžmana osigurana je pažljivim pristupom izradi i organizaciji programa, te posebnoj brizi za sigurnost putnika i odabiru kvalitetnih i provjerenih poslovnih partnera, prilikom realizacije svakog ponuđenog programa.

Prijevoz naših grupa je osiguran kvalitetnim turističkim autobusima sa profesionalnim i savjesnim vozačima, a svi naši putnici osigurani su i od posljedica nesretnog slučaja.

Stručna vodstva prepuštamo kvalitetnim i licenciranim vodičima – voditeljima putovanja, a naš dugogodišnji nastup na turističkom tržištu rezultirao je uspješnom suradnjom s mnogobrojnim nositeljima turističke ponude u svim destinacijama diljem Lijepe naše.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala
najbolje iskustvo na našoj web stranici.