Školska putovanja

Poštovani ravnatelji, učitelji, nastavnici, roditelji i učenici,

zadovoljstvo nam je predstaviti naše programe s prijedlozima jednodnevnih izleta, škola u prirodi i maturalnih putovanja. 

S ponosom ističemo titulu SPECIJALISTE ZA ŠKOLSKA PUTOVANJA. Tim statusom se može pohvaliti još samo tridesetak turističkih agencija iz cijele Hrvatske. Status smo zaslužili edukacijama i seminarima koje je organizirala UHPA (naša krovna Udruga).

U programima koji su pred Vama, pronaći ćete niz zanimljivih prijedloga učeničkih putovanja u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu. Izbor predloženih putovanja temelji se na dugogodišnjem iskustvu u organizaciji izleta, uvažavanju povratnih informacija i spoznaja do koji se dolazi u svakodnevnoj realizaciji izletničkih programa.

Kvaliteta svih turističkih aranžmana osigurana je pažljivim pristupom izradi i organizaciji programa, te posebnoj brizi za sigurnost putnika i odabiru kvalitetnih i provjerenih poslovnih partnera, prilikom realizacije svakog ponuđenog programa. Prijevoz naših grupa je osiguran kvalitetnim turističkim autobusima sa profesionalnim i savjesnim vozačima, a svi naši putnici osigurani su i od posljedica nesretnog slučaja. Stručna vodstva prepuštamo kvalitetnim i licenciranim vodičima – voditeljima putovanja, a naš dugogodišnji nastup na turističkom tržištu rezultirao je uspješnom suradnjom s mnogobrojnim nositeljima turističke ponude u svim destinacijama diljem Lijepe naše.

Programe smo prilagodili učeničkim grupama, sa željom da svaki sudionik izleta nešto nauči, istraži, upozna nešto novo ali i da se opusti i zabavi kako bi svako putovanje ostalo u lijepom sjećanju.

Nadamo se da su predloženi programi u skladu s Vašim željama, no ukoliko imate još nekih ideja ili sugestija, vrlo rado ćemo ih usvojiti i prilagoditi vašim potrebama, željama i mogućnostima. Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije, bilo mailom ili putem telefona. Učiniti ćemo sve kako bi opravdali Vaše povjerenje i nastavili suradnju u budućnosti.

Dio smo projekta SAVE STAY IN CROATIA, što možete vidjeti i na službenoj stranici: https://www.safestayincroatia.hr/hr/pretrazivanje/trakostyan-tours. Držimo se svih preporuka i pridržavamo svih epidemioloških mjera jer nam je sigurnost i zdravlje naših djelatnika i putnika uvijek na prvom mjestu.

Više o tome detaljno, možete pogledati na sljedećem linku: https://www.safestayincroatia.hr/hr/protokoli/turisticki-vodici-agencije-i-informativni-centri/turisticke-agencije, a ono što bih izdvojila je sljedeće kod organiziranih izleta:
1. dezinfekcija vozila (autobus, minibus, kombi) prije i nakon svakog izleta
2. mjerenje tjelesne temperature vozača i vodiča prije polaska na izlet, uz vođenje evidencije
3. nošenje zaštitne maske u vozilu – vozač, vodič i putnici (u slučaju predškolaca, samo vozači i vodiči, te odgajatelji)
4. mjerenje tjelesne temperature gostima prije polaska na izlet
5. osigurati spremnik s dezinfekcijskim sredstvom na ulazu u vozilu
6. poštovanje sigurnosnih protokola prilikom posjeta nacionalnim parkovima, parkovima prirode, muzejima i ostalim ustanovama

DRŽIMO SE I SVIH PRAVILA ZA NAŠE VODIČE I ANIMATORE s kojima surađujemo (https://www.safestayincroatia.hr/hr/protokoli/turisticki-vodici-agencije-i-informativni-centri/turisticki-vodici)
1. mjerenje tjelesne temperature prije vođenja, prije polaska na izlete, putovanja i dr.
2. nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima (vozilu, brodu, muzeju…)
3. dezinfekcija ruku i dezinfekcija radnih površina više puta dnevno
4. nositi sa sobom dezinfekcijsko sredstvo
5. fizička distanca između vodiča i gosta/korisnika
6. vodiči se ne rukuju s gostima
7. ograničen broj osoba u grupi u zatvorenim prostorima
8. pridržavanje epidemioloških mjera na lokalitetima
9. strogo poštivanje pravila ponašanja u zaštićenim područjima

Vaš Trakostyan tours team!

POSEBNA NAPOMENA:
– Molimo Vas kontaktirajte nas prije raspisivanja javnog poziva za programe škola u prirodi i maturalnih putovanja, zbog dogovora o slobodnim terminima!
– Svi programi se mogu modificirati i mijenjati prema Vašim željama (destinacije obilaska i broj dana)

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala
najbolje iskustvo na našoj web stranici.