Putovanja za umirovljenike

Dragi naši umirovljenici,

ovdje ćete pronaći našu ponudu jednodnevnih izleta i višednevnih putovanja u nadolazećoj godini, kako biste već sad mogli početi planirati i razmišljati o novim destinacijama.

Izdvajamo našu novu TOP PONUDU LJETOVANJA u 2022 godini u ISTRI, točnije u hotelu DUGA UVALA 3* na bazi all inclusive light usluge.

Zahvaljujemo Vam se na ukazanom povjerenju oko realizacije jednodnevnih izleta, višednevnih putovanja i ljetovanja koje smo zajedno realizirali proteklih godina, pa i u ovim čudnim i zahtjevnim COVID godinama koje su srećom uskoro iza nas.

Veseli me što Vas možemo obavijestiti da su umirovljenici koji dugi niz godina ljetuju s nama i prošli su razne destinacije, ocijenili ISTRU kao destinaciju s odličnom ocjenom, pa ćemo na tragu toga nastaviti i našu suradnju s hotelom DUGA UVALA 3*, koji se nalazi u Dugoj uvali, poznatom turističkom odredištu na samoj plaži, okružen gustom borovom šumom. Hotel se nalazi 20-ak km udaljen od Pule. 
Gosti imaju na raspolaganju vanjski i unutarnji bazen, sportske terene, mini golf igralište, a hotel ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje u samom srcu Istre.

Sve sobe imaju: vlastitu kupaonicu sa WC-om, sve su sobe klimatizirane, imaju TV, telefon, balkon, radni stol sa stolicom, (slike dostupne na letku ili na upit u agenciji).

Ovo nam je i više nego dovoljno za uspješnu realizaciju ljetovanja koja su pred nama u nadolazećoj godini.

Podsjećam da Vam je na raspolaganju i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom kao i vanjski bazen s ležaljkama oko bazena.

Svi obroci u hotelu su i dalje po principu bogatog švedskog stola s uključenim neograničenim pićem uz sve obroke, a svaku večer je organizirana zabava uz živu muziku na terasi hotela.

Za sve dodatne informacije, dostupni smo mailom ili telefonom, a svaka sugestija s Vaše strane je i više nego dobrodošla, kao i svaki put do sad.

Dio smo projekta SAVE STAY IN CROATIA, što možete vidjeti i na službenoj stranici: https://www.safestayincroatia.hr/hr/pretrazivanje/trakostyan-tours. Držimo se svih preporuka i pridržavamo svih epidemioloških mjera jer nam je sigurnost i zdravlje naših djelatnika i putnika uvijek na prvom mjestu.

Više o tome detaljno, možete pogledati na sljedećem linku: https://www.safestayincroatia.hr/hr/protokoli/turisticki-vodici-agencije-i-informativni-centri/turisticke-agencije, a ono što bih izdvojila je sljedeće kod organiziranih izleta:
1. dezinfekcija vozila (autobus, minibus, kombi) prije i nakon svakog izleta
2. mjerenje tjelesne temperature vozača i vodiča prije polaska na izlet, uz vođenje evidencije
3. nošenje zaštitne maske u vozilu – vozač, vodič i putnici (u slučaju predškolaca, samo vozači i vodiči, te odgajatelji)
4. mjerenje tjelesne temperature gostima prije polaska na izlet
5. osigurati spremnik s dezinfekcijskim sredstvom na ulazu u vozilu
6. poštovanje sigurnosnih protokola prilikom posjeta nacionalnim parkovima, parkovima prirode, muzejima i ostalim ustanovama

DRŽIMO SE I SVIH PRAVILA ZA NAŠE VODIČE I ANIMATORE s kojima surađujemo (https://www.safestayincroatia.hr/hr/protokoli/turisticki-vodici-agencije-i-informativni-centri/turisticki-vodici)
1. mjerenje tjelesne temperature prije vođenja, prije polaska na izlete, putovanja i dr.
2. nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima (vozilu, brodu, muzeju…)
3. dezinfekcija ruku i dezinfekcija radnih površina više puta dnevno
4. nositi sa sobom dezinfekcijsko sredstvo
5. fizička distanca između vodiča i gosta/korisnika
6. vodiči se ne rukuju s gostima
7. ograničen broj osoba u grupi u zatvorenim prostorima
8. pridržavanje epidemioloških mjera na lokalitetima
9. strogo poštivanje pravila ponašanja u zaštićenim područjima

Vaš Trakostyan tours team!

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala
najbolje iskustvo na našoj web stranici.