Putovanja za dječje vrtiće

Poštovani ravnatelji, odgojitelji, roditelji i djeco,

zadovoljstvo nam je predstaviti našu ponudu putovanja za nadolazeću sezonu. Ovdje ćete pronaći niz zanimljivih prijedloga izleta u Hrvatskoj ali i u inozemstvu. Izbor predloženih izleta temelji se na dugogodišnjem iskustvu u organizaciji izleta, uvažavanju povratnih informacija i spoznaja do kojih se dolazi u svakodnevnoj realizaciji izletničkog programa.

Kvaliteta svih turističkih aranžmana osiguranja je pažljivim pristupom u izradi i organizaciji programa, te sa posebnom brigom na sigurnosti putnika i odabiru kvalitetnih i provjerenih poslovnih partnera prilikom realizacije svakog programa.

Prijevoz naših grupa je osiguran kvalitetnim turističkim autobusima, sa profesionalnim i savjesnim vozačima, svi putnici osigurani su od posljedica nesretnog slučaja, stručna vodstva prepuštaju se kvalitetnim i licenciranim vodičima/pratiteljima putovanja, a naš dugogodišnji nastup na turističkom tržištu rezultirao je uspješnom suradnjom sa mnogobrojnim nosiocima turističke ponude u svim destinacijama diljem lijepe naše a i šire.

Programe smo prilagodili predškolskim uzrastima sa željom da svaki sudionik izleta nešto nauči, istraži i upozna nešto novo, ali da se i opusti i zabavi kako bi svaki izlet ostao u lijepom sjećanju. Tematski, izleti u podijeljeni tako da se obuhvati što veći dio Republike Hrvatske, kao i obližnje turističke destinacije u inozemstvu za odrasle.

Nadamo se da će Vam se predloženi programi sviđati, a ukoliko imate još nekih ideja, želja ili sugestija – vrlo rado ćemo ih usvojiti i prilagoditi se vašim potrebama, željama i mogućnostima.

Dio smo projekta SAVE STAY IN CROATIA, što možete vidjeti i na službenoj stranici: https://www.safestayincroatia.hr/hr/pretrazivanje/trakostyan-tours. Držimo se svih preporuka i pridržavamo svih epidemioloških mjera jer nam je sigurnost i zdravlje naših djelatnika i putnika uvijek na prvom mjestu.

Više o tome detaljno, možete pogledati na sljedećem linku: https://www.safestayincroatia.hr/hr/protokoli/turisticki-vodici-agencije-i-informativni-centri/turisticke-agencije, a ono što bih izdvojila je sljedeće kod organiziranih izleta:
1. dezinfekcija vozila (autobus, minibus, kombi) prije i nakon svakog izleta
2. mjerenje tjelesne temperature vozača i vodiča prije polaska na izlet, uz vođenje evidencije
3. nošenje zaštitne maske u vozilu – vozač, vodič i putnici (u slučaju predškolaca, samo vozači i vodiči, te odgajatelji)
4. mjerenje tjelesne temperature gostima prije polaska na izlet
5. osigurati spremnik s dezinfekcijskim sredstvom na ulazu u vozilu
6. poštovanje sigurnosnih protokola prilikom posjeta nacionalnim parkovima, parkovima prirode, muzejima i ostalim ustanovama

DRŽIMO SE I SVIH PRAVILA ZA NAŠE VODIČE I ANIMATORE s kojima surađujemo (https://www.safestayincroatia.hr/hr/protokoli/turisticki-vodici-agencije-i-informativni-centri/turisticki-vodici)

  1. mjerenje tjelesne temperature prije vođenja, prije polaska na izlete, putovanja i dr.
  2. nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima (vozilu, brodu, muzeju…)
  3. dezinfekcija ruku i dezinfekcija radnih površina više puta dnevno
  4. nositi sa sobom dezinfekcijsko sredstvo
  5. fizička distanca između vodiča i gosta/korisnika
  6. vodiči se ne rukuju s gostima
  7. ograničen broj osoba u grupi u zatvorenim prostorima
  8. pridržavanje epidemioloških mjera na lokalitetima
  9. strogo poštivanje pravila ponašanja u zaštićenim područjima

 

Vaš TRAKOSTYAN-TOURS team!

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala
najbolje iskustvo na našoj web stranici.