Dugi otok - Veli žal
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Privlaka - plaža Bilotinjak
Izvor: HTZ _ Autor: Boris Kačan
Ston - zidine i solana
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar

uvjeti plaćanja

Poštovani klijenti,

Uplate svojih aranžmana nakon prethodne rezervacije možete izvršiti virmanski na transakcijske račune agencije:

1. Zagrebačka banka: HR5623600001101732055

2. Privredna banka Zagreb: HR5823400091110398634

Prilikom uplate pod poziv na broj upišite broj koji Vam je dodijeljen prilikom rezervacije aranžmana. Račun za virmanski način plaćanja možete podići osobnim dolaskom u poslovnicu na adresi: Trg A. Mihanovića 8., 42223 Varaždinske Toplice.

 

 

MONRI PAYMENTS - PAYMENT SERVICE PROVIDER (PSP)

monri footer

 

Nudimo Vam i mogućnost plaćanja preko kreditnih/debitnih kartica od 6 do 12 rata.

Uplatu možete izvršiti slijedećim kreditnim karticama: Mastercard, Maestro, Visa, Diners, Discover.

 

1     2     3     4     5

 

Za dodatna pitanja o načinima plaćanja molimo Vas da nazovete 042/205-555.

 

 

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

* * * * Sigurnost plaćanja kreditnim karticama
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

* * * * Credit card purchase security statement
Confidentiality of your information is protected and secured by using SSL encryption. Pages for web payment are secured by using Secure Socket Layer (SSL) protocol with 128-bit data encryption. SSL encryption is a data coding procedure for prevention of unauthorized access during data transfer.
This enables a secure data transfer and prevents unauthorized data access during communication between user and Monri WebPay Payment Gateway and vice versa.
Monri WebPay Payment Gateway and financial institutions exchange data by using their virtual private network (VPN) which is also protected from unauthorized access.
Monri Payments is PCI DSS Level 1 certified payment service provider.
Credit card numbers are not stored by Merchant and are not available to unauthorized personnel.

 

VISA SECURE

Visa  

Vaše transakcije su sigurne Visa plaćanjem

 

 

MASTERCARD® SECURECODE™

 mastercard1

 

 

DINERS – SIGURNA ON-LINE KUPNJA

diners 

 

 

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

* * * * Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

* * * * Personal data gathering and protection statement
We are committed to provide service of protection of our customer's personal data in a way that we collect only essential basic information about our buyers that are necessary for fulfilling our obligations. We also inform our customers about the way we collect information and regularly give customers an option about how their information will be used, including the possibility to decide whether their name should be included or omitted from the lists used for marketing campaigns.
All user information is strictly guarded and are available only to the employees who need that information for completing the job.
All our employees and business partners are responsible to follow the principles of confidentiality protection.

 

 

UVJETI KUPOVINE

* * * * Uvjeti za prodaju usluga - RH
Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda i usluga koji su ponuđeni na ovim stranicama. trakostyan.hr Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.
Prodavatelj je TRAKOSTYAN-TOURS d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

NARUČIVANJE
Kupac naručuje proizvod ili usluge putem e-maila ili elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valutu, hrvatska kuna (kn) s PDV-om. 
Putovanje se naručuje elektronskim putem, e-mailom. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac potvrdi ponudu, potpiše ugovor i odabere način plaćanja.

PLAĆANJE
Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa.

REKLAMACIJE
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod/uslugu koja odgovara opisu proizvoda navedenom na www.trakostyan.hr. Slika koja ilustrira proizvod/putovanje na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.
Kupac je dužan reklamirati proizvod/uslugu u roku od 4 (četiri) radna dana. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod.
Ako kupac odabere opciju downloada proizvoda te kupac ne bude u mogućnosti obaviti download zbog tehničkih problema uzrokovanih na serveru prodavatelja prodavatelj se obvezuje poslati elektronsku poštu sa novom mogućnosti za download za što kupac ne snosi nikakve troškove.
U slučaju da kupac niti tada ne bude u stanju obaviti download koji je uzrokovan zbog tehničkih problema na serveru prodavatelja, kupac je dužan o tome kontaktirati prodajnu službu prodavatelja koja će ponuditi adekvatno rješenje koje u sebi neće sadržavati nikakvu naknadu i daljnje troškove od strane kupca. Kupac nema pravo tražiti povrat novca u ovoj situaciji.

U slučaju da kupac ne može preuzeti (download) proizvod, a tehnički problemi nisu vezani za prodavatelja, već su uzrokovani od strane kupca, operatera ili treće osobe prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost I nije dužan kupcu omogućiti download ili isporuku robe bez naknade.
Kupac je u roku od 5 (pet) radnih dana dužan preuzeti (download) proizvod, nakon toga više neće moći, bez obzira što je izvršio uplatu, preuzeti (download) proizvod. U ovom slučaju kupac se odriče bilo kakve reklamacije.

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA
Sva prava nakladnika i nositelja programa na snimljenom i tiskanom djelu su pridržana. Izdavač i nakladnik je Trakostyan-tours d.o.o. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristi za radio difuziju te prodavati proizvode prodavatelja niti bilo koji dio tih proizvoda.

OPĆENITO
TRAKOSTYAN-TOURS d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.trakostyan.hr. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.
Usluge koje Vam pruža www.trakostyan.hr ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. TRAKOSTYAN-TOURS d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. 
Iako Vam TRAKOSTYAN-TOURS d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, TRAKOSTYAN-TOURS d.o.o. ne može garantirati da će usluge na trakostyan.hr odgovarati Vašim potrebama.

TRAKOSTYAN-TOURS d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem