Dugi otok - Veli žal
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Privlaka - plaža Bilotinjak
Izvor: HTZ _ Autor: Boris Kačan
Ston - zidine i solana
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar

AQUATIKA KARLOVAC

Grad Karlovac, kao grad na četiri rijeke – Kupi, Korani, Mrežnici i Dobri, pravo je mjesto za prezentaciju prirodnog bogatstva naših slatkih voda.

PROGRAM PUTOVANJA:

-          polazak ispred vrtića oko 8.30 sati,

-           ugodna vožnja do Karlovca

-          slijedi posjet karlovačkom slatkovodnom akvariju

-          postav prikazuje tok krške rijeke – riječnu floru, faunu i njezinu bioraznolikost.

-          slijedi obilazak aquariuma uz stručno vodstvo

-    nakon obilaska odlazimo u restoran na zajednički ručak

-          poslije ručka igra i boravak na imanju do polaska kućama – na imanju se nalaze igrališta za mali nogomet,  bočalište, teren za badminton, njihaljke, ljuljačke, staze za šetnju…

-          povratak kućama oko 16.00 sati

 CIJENA: na upit (cijena ovisi o broju djece i mjestu polaska)

PDF brošura

                       Aquatika 41  U Karlovcu otvorena Aquatika prvi slatkovodni akvarij u Hrvatskoj Stotinu vrsta riba u 25 bazena  dp DS STUDIO 103

Kalkulacija je izrađena na bazi 40 osoba. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Trakostyan toursa. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. Sve dodatne informacije zatražite u poslovnicama turističke agencije u Varaždinskim Toplicama.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem