Dugi otok - Veli žal
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Privlaka - plaža Bilotinjak
Izvor: HTZ _ Autor: Boris Kačan
Ston - zidine i solana
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar

PLATAK 2021.

Za sve ljubitelje zimskih radosti, Platak je neizbježna skijaška destinacija sa čijih staza puca pogled na Kvarnerski zaljev!

Platak je obiteljsko skijalište u neposrednoj blizini Rijeke s brojnim mogućnostima za rekreaciju, kako zimi tako i ljeti. Jedino je skijalište u Hrvatskoj gdje s vrha sjedežnice (1.361 m) možete uživati u pogledu na more! 

VELIKI DOM PLATAK

 

SKIJALIŠTE:: Udaljenost od smještajnog objekta do skijališta je cca 100 m.

Platak, kao skijalište sa 10 km deklariranih staza ima jednu dvosjedežnicu, Radeševo, dvije crvene (po cca 800 m) i jednom plavom, „turističkom“ stazom (3km), te tri ski lifta sa kratkim plavo-crvenim stazama Pribeniš 1 i Tešanj, te dva bebi-lifta duljine 250 m.

 SMJEŠTAJ:Veliki dom Platak ima 25 soba, od toga 2 jednokrevetne, 8 dvokrevetnih, 9 trokrevetnih, 1 četverokrevetna, 2 peterokrevetne, 2 šesterokrevetne i jednu sobu sa 20 ležaja. Ukupno može primati 91 osobu. Kupaonice se nalaze na svakoj etaži - ukupno 10 kupaonica.

 

 TERMINI:siječanj i veljača 2021. (5 dana)

 

 

CIJENA ARANŽMANA: 2.090,00 kn po djetetu.

 

U CIJENU JE UKLJUČENO:prijevoz autobusom, 4 puna pansiona (4 obroka dnevno), škola skijanja 5 dana uz neograničeno korištenja ski lifta i pokretne trake (ski pass), dnevna i večernja animacija, pratnja odgajatelja 1/10 djece, medicinska skrb, diplome za učesnike škole skijanja, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja, jamčevina, osiguranje od odgovornosti, organizacijski trošak.

ŠKOLA SKIJANJA: Hrvatski licencirani učitelji. Vrijeme trajanja: 2 do 4 sata dnevno.

NAPOMENA: NAVEDENA CIJENA ARANŽMANA JE ZA PLAĆANJE GOTOVINOM ILI UPLATNICAMA DO POLASKA. CIJENA ZA OBROČNO PLAĆANJE DO 6 OBROKA JE: 2.190,00 kn.                      

NAJAM SKI OPREME NIJE U CIJENI ARANŽMANA.

 

PDF_brošura

VAŽNE INFORMACIJE:

- organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda

- završno pismo/obavijest o putovanju dostavljamo e-mailom voditelju, najkasnije 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja i sl.)

- organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, ukoliko iste nisu uključene u cijenu aranžmana

- organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,

- organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa

- program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

- predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta

- upute i opći uvjeti putovanja sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru  

o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga Vas molimo da iste pozorno pročitate

- najmanji broj osoba potreban za ostvarivanje paket-aranžmana naveden je pod CIJENA ARANŽMANA

- Agencija može raskinuti Ugovor i Ugovaratelju/Putnicima u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete i bilo kakvih drugih plaćanja Ugovaratelju ni bilo kojem od Putnika, u bilo kojem od sljedećih slučajeva:

a) ako Agenciju u izvršenju Ugovora spriječe izvanredne okolnosti koje se nisu mogle izbjeći pod uvjetom da Agencija o raskidu Ugovora obavijesti Ugovaratelja bez nepotrebnog odgađanja prije početka paket-aranžmana, te

b) ako je broj Putnika prijavljenih za paket-aranžman manji od najmanjeg broja putnika navedenih u „Cijena aranžmana“, pod uvjetom da Agencija obavijesti Ugovaratelja o raskidu Ugovora ne kasnije od 20 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju više od 6 dana, 7 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju između 2 i 6 dana, odnosno 48 h prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju manje od 2 dana.

- molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr.

 

NAČIN I ROKOVI PLAĆANJA:

- Plaćanje je moguće izvršiti na bilo koji od sljedećih načina (jednokratno ili na rate):

a) gotovinom u poslovnici Agencije: Trg Antuna Mihanovića 8, 42 223 Varaždinske Toplice

b) bankovnom doznakom u korist poslovnog računa Agencije: IBAN: HR5623600001101732055 otvorenog kod Zagrebačke banke

c) kreditnom/debitnom karticom: Mastercard, Diners, Visa

- potrebno je uplatiti 1. ratu (ukoliko je plaćanje dogovoreno na rate prema primljenoj općoj uplatnici) prema dospijeću navedenom na uplatnici, odnosno ukupni iznos cijene najkasnije 15 dana prije početka realizacije putovanja ovisno o odabranom načinu plaćanja

 

 

 

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem