Dugi otok - Veli žal
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Privlaka - plaža Bilotinjak
Izvor: HTZ _ Autor: Boris Kačan
Ston - zidine i solana
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar

RIBNIŠKO POHORJE 2021.


 - NAJBOLJE ZA PREDŠKOLCE - 

...Svega 150 km udaljena od Zagreba, Ribnica na Pohorju, pravo je mjesto za skijaše početnike i male skijaše "znalce"...
Dovoljno udaljeno od svih većih i prenatrpanih skijališta Ribnica na Pohorju idealna je za uživanje u zimskim radostima..

Samo selo broji svega par stotina stanovnika, no uz intimu i bogatu povijest te prirodne znamentosti tu se nalazi sve potrebno za ugodan boravak i odmor na snijegu (dom zdravlja, škola, pošta, zubar, trgovine...)

SIGURNO...GARANTIRAN SNIJEG...BLIZINA...BEZ GUŽVI

SKIJALIŠTE: Udaljenost od smještajnog objekta do skijališta je cca 100 metara. Nadmorska visina nudi odlične skijaške uvjete na prirodnom i umjetnom snijegu.
Skijalište je primjereno je za sve starosne skupine skijaša. Opremljeno je dvjema žičarama (TANJURIĆI), te trakom za početnike. Dužina ski staza je 1.540,00 metara.

APP KUĆA BREZA 4* i APP KUĆA TISA 3*
Apartmanska kuća BREZA i TISA su najnovije kuće izgrađene 2011. godine u Ribnici na Pohorju. Apartmani su optimalno opremljeni komfornim krevetima, koji nisu na kat. Kuće odlikuje i energetsko učinkovit digitalni sistem grijanja, hlađenja i prozračivanja. Svaki apartman ima omogućenu vlastitu regulaciju. Uz udobne apartmane kuća ima prostrano dizalo, grijano spremište za skije, višenamjenski društveni prostor. Svaki apartman ima svoj balkon, LCD televizor, WI FI internet, telefon, kupatila sa sušilom za kosu i ručnicima.

 

TERMINI: 02.01.-08.01., 08.01.-14.01., 14.01.-20.01., 20.01.-26.01., 26.01.-01.02., 01.02.-07.02.2021.

 

CIJENA ARANŽMANA 7 DANA - djeca 5-7 godina -> 3.090,00 kn / po djetetu

CIJENA ARANŽMANA 7 DANA - djeca 8-12 godina -> 3.130,00 kn / po djetetu

CIJENA ARANŽMANA 7 DANA - mladi 13-18 -> 3.190,00 kn / po djetetu

U CIJENU JE UKLJUČENO: prijevoz autobusom, 6 punih pansiona (4 obroka dnevno), škola skijanja 5 dana uz neograničeno korištenja ski lifta i pokretne trake ( ski pass ), dnevna i večernja animacija, pratnja odgajatelja 1/10 djece, medicinska skrb, diplome za učesnike škole skijanja, osiguranje od posljedice nesretnog slučaja, jamčevina, osiguranje od odgovornosti, organizacijski trošak.


ŠKOLA SKIJANJA: Hrvatski licencirani učitelji.
Vrijeme trajanja: 2 sata dnevno ( početnici - 2 učitelja na 10 djece ) do 4 sata dnevno ( napredni skijaši - 1 učitelj na 10 djece).

 

 PDF_brošura

NAPOMENA: NAVEDENA CIJENA ARANŽMANA JE ZA PLAĆANJE GOTOVINOM ILI UPLATNICAMA DO POLASKA.
CIJENA ZA OBROČNO PLAĆANJE DO 12 OBROKA - djeca 5-7 god. - 2.520,00 kn + 690,00 kn; djeca 8-12 god. – 2.560,00 kn + 690,00 kn; mladi 13-18 god. – 2.620,00 kn + 690,00 kn
NAJAM SKI OPREME NIJE U CIJENI ARANŽMANA.

 

VAŽNE INFORMACIJE:

- organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda

- završno pismo/obavijest o putovanju dostavljamo e-mailom voditelju, najkasnije 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja i sl.)

- organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, ukoliko iste nisu uključene u cijenu aranžmana

- organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,

- organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa

- program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

- predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta

- upute i opći uvjeti putovanja sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru  

o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga Vas molimo da iste pozorno pročitate

- najmanji broj osoba potreban za ostvarivanje paket-aranžmana naveden je pod CIJENA ARANŽMANA

- Agencija može raskinuti Ugovor i Ugovaratelju/Putnicima u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete i bilo kakvih drugih plaćanja Ugovaratelju ni bilo kojem od Putnika, u bilo kojem od sljedećih slučajeva:

a) ako Agenciju u izvršenju Ugovora spriječe izvanredne okolnosti koje se nisu mogle izbjeći pod uvjetom da Agencija o raskidu Ugovora obavijesti Ugovaratelja bez nepotrebnog odgađanja prije početka paket-aranžmana, te

b) ako je broj Putnika prijavljenih za paket-aranžman manji od najmanjeg broja putnika navedenih u „Cijena aranžmana“, pod uvjetom da Agencija obavijesti Ugovaratelja o raskidu Ugovora ne kasnije od 20 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju više od 6 dana, 7 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju između 2 i 6 dana, odnosno 48 h prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju manje od 2 dana.

- molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr.

 

NAČIN I ROKOVI PLAĆANJA:

- Plaćanje je moguće izvršiti na bilo koji od sljedećih načina (jednokratno ili na rate):

a) gotovinom u poslovnici Agencije: Trg Antuna Mihanovića 8, 42 223 Varaždinske Toplice

b) bankovnom doznakom u korist poslovnog računa Agencije: IBAN: HR5623600001101732055 otvorenog kod Zagrebačke banke

c) kreditnom/debitnom karticom: American Express, Mastercard, Diners, Visa

- potrebno je uplatiti 1. ratu (ukoliko je plaćanje dogovoreno na rate prema primljenoj općoj uplatnici) prema dospijeću navedenom na uplatnici, odnosno ukupni iznos cijene najkasnije 15 dana prije početka realizacije putovanja ovisno o odabranom načinu plaćanja

 

Slovenijaje podalpska, a malim dijelom i sredozemna i panonskadržava na juguSrednje Europe, koja na zapadu graniči s Italijom, na sjeveru s Austrijom, na sjeveroistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za Sloveniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Sloveniji nalazi se u Ljubljani.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Sloveniji - Ljubljani se nalazi na adresi Gruberjevo nabrežje 6
1000 Ljubljana . Kontakt podaci: tel.
+386 1 200 44 01, fax. +386 1 425 81 06 , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik mr. sc. Boris Grigić,

Dežurni telefon za hrvatske državljane(za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): 00 386 31 680 235 .

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem