Dugi otok - Veli žal
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Privlaka - plaža Bilotinjak
Izvor: HTZ _ Autor: Boris Kačan
Ston - zidine i solana
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar

Adrenalinski park "Vrata" i špilja Vrelo

PROGRAM IZLETA:

  • polazak ispred vrtića u 08:00 sati
  • lagana vožnja prema Gorskom Kotaru, prema Fužinama do novootvorenog adrenalinskog parka „Vrata“
  • stručni animacijski tim će nas dočekati i upoznati sa igrama koje nas čekaju
  • aktivnosti koje su nam na raspolaganju su: viseća kuglana, timska olimpijada – hodanje na skijama, hodanje po užetu-traci, prenošenje loptica između prepreka, disk, hulahop, bacanje kolutova, prenošenje kuglica preko cijevi, gusjenica, križić-kružić)
  • odlazak u restoran na ručak
  • nakon ručka i kraćeg predaha, odlazimo u razgled špilje Vrelo - nadaleko poznata po svojoj speleološkoj vrijednosti (zovu je i „Mala Postojna”), (temperatura u spilji je 8 stupnjeva pa se preporuča toplija i prikladnija odjeća
  • puni doživljaja krećemo prema kućama oko 14.30 sati.

Cijena aranžmana na bazi minimalno 45 djece - NA UPIT -

U cijenu je uključeno:

prijevoz turističkim autobusom, pratitelj program u Adrenalinskom parku sa stručnim animatorima, ručak u restoranu, ulaznica sa špilju Vrelo, osiguranje od posljedica nezgode, jamčevina, osiguranje od odgovornosti, organizacijski troškovi

 

PDF_brošura

20190511 132255 20190706 115110 spilja vrelo

Kalkulacija je izrađena na bazi 40 osoba. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Trakostyan toursa. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. Sve dodatne informacije zatražite u poslovnicama turističke agencije u Varaždinskim Toplicama.

 

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem