Dugi otok - Veli žal
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Privlaka - plaža Bilotinjak
Izvor: HTZ _ Autor: Boris Kačan
Ston - zidine i solana
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar

Trajbar

JA SAM KAUBOJ ... ILI INDIJANAC ??
Old town Trajbar

Odlazimo na jedan dan u povijest na Divlji zapad.

Postani šerif, njegov zamjenik ili budi kauboj.

Postani poglavica, vrač ili budi indijanac.

Poigrajmo se čarobnim likovima koji su u svakom djetetu. Nezaboravan izlet u kojem se snovi pretvaraju u stvarnost.

PROGRAM IZLETA

- polazak ispred vrtića u 9.00 sati,

- lagana vožnja do imanja konjičkog kluba Trajbar u Zaprešiću – “old town Trajbar in Zaprešić”,

- po dolasku doček animatora ( stanovnika kaubojskog grada ), te podjela djece po željama na kauboje i indijance, biranje šerifa i poglavice,

- oblačenje u odabrane kostime i početak obilaska imanja sa stručnim vodstvom gradonačelnika old town Trajbar,

- upoznavanje sa konjima, načinom njihova timarenja, hranjenja i čuvanja, razgovor o ulozi konja nekada i danas, upoznavanje sa jahačom opremom...

- nakon obilaska grupe se povlače u svoje kampove i kreću sa aktivnostima koje mora obaviti svaki kauboj ili indijanac: izrada lasa, bacanje potkove, vježbanje u gađanju lukom i strijelom, gađanje iz pištolja, dvoboj, utrka skakanje u vrećama, potezanje užeta, traženje sakrivenog blaga, crtanje konja...

- nakon aktivnosti odlazimo na bogat i ukusan ručak

- poslije ručka na poziv animatora skupljamo se na zajedničkom sastanku gdje se mijenja uloga stanovnika kaubojskog grada Trajbar – indijanci postaju kauboji, a kauboji postaju indijanci.

- najbitniji dio života svakog stanovnika Divljeg zapada bila je umješnost u vladanju konjima!!!

- u našem kaubojskom gradu svaki član grada ili plemena mora savladati vještinu jahanja, te će svako dijete uz pratnju člana tima Trajbar, jahati i dobiti na kraju dozvolu za upravljanje konjima pratnju člana tima Trajbar, jahati i dobiti na kraju dozvolu za upravljanje konjima

- nakonjahanja organizirati ćemo zajedničku nogometnu utakmicu kauboja i indijanaca, te će svaka skupina odabrati svoje predstavnike, koji će se natjecati u završnim igrama: bacanje potkove, laso, gađanje lukom i strijelom.

- završavamo zajedničkom fotografijom cijele družine i oko 14.30 sati se vraćamo u stvarnost...

   Cijena izleta: NA UPIT    

U cijenu je uključeno:

prijevoz autobusom, program boravka uz jahanje konja, kvalitetan ručak, gratisi za odgajatelje, osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje od odgovornosti, jamčevno osiguranje, troškovi organizacije, PDV.

PDF_brošura

Trajbar Trajer1 Trajer2

Kalkulacija je izrađena na bazi 40 osoba. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Trakostyan toursa. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. Sve dodatne informacije zatražite u poslovnicama turističke agencije u Varaždinskim Toplicama.

 

 

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem