Ribničko Pohorje
Izvor: STO_Autor: Tomo Jeseničnik
Izvor: STO
Izvor: STO

KRAŠOGRAD zimovanje 2018.

 

Ekopark Krašograd idealna je destinacija koja, pruža relaksaciju u prekrasnom okruženju istinske seoske idile. Vaša avantura započinje odmah po dolasku slatkim obrokom i toplim Kraš Expressom koji Vas mora zagrijati za sve što Vas očekuje svakog dana provedenog u Krašogradu!


4 PUNA DANA NA SNIJEGU ~ u slučaju tople zime, ne brinite se!!! Imamo spremne topove za proizvodnju snijega koji će dodatno upotpuniti skijanje na stazi duljine 120 m sa ski trakom

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN:
Polazak autobusom s mjesta po dogovoru u jutarnjim satima prema dogovoru. Krećemo prema Krašogradu. Po dolasku djece u Krašograd u restoranu će ih u znak dobrodošlice dočekati keksići i kraš expres napitak.  Nakon kratke okrjepe, smještaj u sobe. Skupljamo se i odlazimo na vožnju “Kraš express disco vlakićem po imanju, tijekom koje se pored zabave uz pjesmu i ples, vožnjom kroz polja, a putem razglasa provedenog u sve vagone, posjetitelje upoznaje s imanjem i ponudom snježnih radosti koje smo pripremili za djecu. Vlakić se zatim zaustavlja kod zoološkog vrta, te se goste upoznaje sa životinjama koje obitavaju na imanju. Djeca izlaze van iz vlaka i druže se s njima, hrane ih, fotografiraju.. Ručak u restoranu. Nakon ručka ćemo djecu upoznati s instruktorima skijanja. Slijedi dogoor oko škole skijanje, razvrstavnje opreme i inicijalno testiranje... Započinjemo sa školom skijanja.. Odlazimo na igru i druženje prilagođeno prema uzrastu i interesu djece: natjecanje u mužnji mehaničke kravice, prilikom čega je pobjednik igre onaj natjecatelj koji u zadanom vremenu izmuze najveću količinu mlijeka; utrke na mehaničkim konjićima, trčanje Kraševe slatke alke prilikom čega se natjecatelji odjevaju u kostim alkara koji se sastoji od spužvenog prsluka i konja u jednom diijelu, zatim šubare i koplja, te prilikom trke pokuša kopljem pogoditi slatku alku. Kraševa slatka alka sadrži 4 nagradna polja od kojih je svako polje nagradno. Večera prema dječjem meniju. Nakon večere slijedi večernja animacija za djecu uz karaoke party, mnogo zabave i smijeha. Noćenje.

2. DAN:
Doručak. Krećemo sa školom skijanja do ručka. Ručak. Popodnevni odmor.  Nakon što smo se odmorili i prikupili snage za dalje, pripremili smo za djecu i ostale igre, poput natjecanja u povlačenju užeta, natjecanja u prebacivanju obruča preko majmuna Bananaka, natjecanje u skakanju u vrećma, skakanje na tramplinu… Igre na snijegu, uz puno smijeha i sanjkanja te ostalih zimskih radosti, prilikom čega ćemo najbolje i nagraditi prigodnim slatkim nagradama… Večera.Nakon večere, smo pripremili „Malu školu plesa“ prilikom čega će se djeca imati priliku upoznati s početnim plesnim koracima iz društvenih, standardnih i latinsko-američkih plesova te se pritom dobro zabaviti uz naše instruktore/animatore… Podijeliti ćemo djecu u grupe pri čemu će svaka grupa pripremiti svoju plesnu koreografiju koju će onda prezentirati pred stručnim žirijem nakon večere. Svaka grupa osvaja slatku nagradu, ovisno o plasmanu. Noćenje.

3. DAN:
Doručak.Škola skijanja do ručka.Ručak. Popodnevni odmor. Nakon odmora, vodimo vas u posjet čokoladnoj kući u kojoj žive likovi iz životinjskog carstva gdje će djeca imati druženje i slikanje s maskotama... Idemo u potragu za kovčegom sa skrivenim slakim blagom… Djeca će tražiti kovčeg koji je napunjen slatkim Kraševim proizvodima, a natjecatelj koji pronađe kovčeg osvaja sve što se u njemu nalazi.  Zabava i igra na snijegu uz naše animatore… Izrada „najljepšeg snjegovića“…. Večera.Nakon večere slijedi disco večer prilikom čega će djeca prezentirati pripremljene koreografije naučene dan ranije, pred našim stručnim žirijem. Podjela diploma svim sudionicima za malu školu skijanja i malu školu plesa, te svim pobjednicima u igrama koje su se odvijale u ova tri dana. Ples i zabava s animatorima..Noćenje..

4. DAN:
Doručak. Škola skijanja. Pospremamo stvari, pozdravljamo se s animatorima i instruktorima i krećemo kući sretni, veseli i prepuni dojmova...

CIJENA ARANŽMANA po djetetu: 1.380,00 kn

TERMINI: siječan i veljača 2018. godine

Cijena uključuje :
• prijevoz visoko-turističkim autobusom (klima,tv,wc,dvd)
• smještaj u višekrevetnim sobama u KRAŠOGRADU, na bazi 3 noćenja s punim pansionom (doručak, ručak i večera) i dodatnim međuobrokom
• animatore za cijelo vrijeme boravka grupe
• organizaciju i realizaciju svih aktivnosti iz programa
• organizaciju i realizaciju “Male škole skijanja” u trajanju od 2 x 45 minuta dnevno
• organizaciju i realizaciju “Filmske večeri” 
• najam skijaške opreme i instruktore skijanja
• pratnju odgajatelja i pranju medicinske sestre
• osiguranje od posljedice nezgode, osiguranje od odgovornosti, jamčevina, organizacijski trošak

PDF brošura

NAPOMENA: PLAĆANJE MOGUĆE NA VIŠE MJESEČNIH OBROKA PO DOGOVORU S AGENCIJOM! NAJAM SKI OPREME NIJE UKLJUČEN U CIJENU ( mogućnost najma 100,00 kn komplet )

SMJEŠTAJ: U apartmanskom dijelu Ekoparka, pruža se mogućnost smještaja za stotinjak osoba u, za ovaj kraj tipičnim, drvenim kućama. Objekti pružaju raznovrsne mogućnosti smještaja. U kućama Bajadera i Napolitanke nudimo apartmanski smještaj.

SADRŽAJI: Za naše goste pripremili smo čitav niz dodatnih sadržaja kojima se mogu zabaviti na imanju i okolici te upoznati ostale čari boravka u Ekoparku Krašograd. Uz svakodnevno skijanje i sanjkanje, te uživanje u ostalim igrama na snijegu, djeci će se u za to pripremljenoj dvorani Jadro, organizirati dodatni zabavni sadržaji prilagođeni uzrastu. Neki od sadržaja su: karaoke party, projekcija dječjih filmova ili crtića uz kokice, društvene igre i kvizovi prilagođene uzrastu djece s animatorima; igre i natjecanja od mužnje mehaničke kravice, potezanja konopa, trčanja alke, izbora Snježne kraljice i kralja…

tzistra